Απλές Μπαταρίες


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ADAPTER 510 TO EGO

Αντάπτορας με σπείρωμα 510 & eGo για την καλύτερη σύνδεση του ατμοποιητη σας με την μπαταρία eGo ή το Mod σας.\r\nΜε αυτόν το αντάπτορα εκτός απο την ευκολία σύνδεσης των ατμοποιητών \r\nστα μοντάκια, προστατεύουμε και το σπείρωμα της μπαταριοθήκης μας απο \r\nτην φθορά.\r\n..

3,00€

Alter eGo Passthrough Μπαταρία 900mAh

Μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οικονομία\r\n\r\nΗ μπαταρία έχει χωρητικότητα 900 mAh, χαρίζοντας στο χρήστη μεγάλη \r\nδιάρκεια και αυτονομία, ενώ έχει και καταπληκτική τιμή. Όλα δηλαδή τα \r\nχαρακτηριστικά που την κάνουν δυνατό χαρτί στην οικονομία. Με κλείδωμα \r\nμπαταρίας που ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πατώντας 5 συνεχόμενες\r\n φορές, είστε πάντα σίγουροι ότι έχετε τον έλεγχο στην κατανάλ..

19,00€

Alter eGo Μπαταρία 2200mAh

Αυτονομία και χωρητικότητα σε μεγέθη που ξεπερνούν το συνηθισμένο!\r\n\r\n2200 mAh είναι παραπάνω από αρκετά για να σε κάνουν να νιώσεις την \r\nαπόλυτη άνεση και αυτονομία, αφού σου χαρίζουν πραγματικά πολλές ώρες \r\nανεξαρτησίας. Και δεν είναι μόνο η διάρκεια που σε κάνει να νιώθεις \r\nάνετα αλλά και η οικονομία που σου προσφέρει, με μία πραγματικά super \r\nχαμηλή τιμή και με πολύ καλή απόδοσ..

21,00€

EGO BATTERY 650 MAH

Μπαταρία συμβατή με όλους τους τύπους ατμοποιητών με σπείρωμα eGo ή 510 σε διάφορα χρώματα και 2 μεγέθη χωρητικότητας...

15,00€

EGO-C BATTERY PASSTHROUGH 1300 MAH

Μπαταρία 1300mah passthrough\r\n που σημαίνει ότι μπορείτε να την συνδέετε σε έναν υπολογιστή ή γενικά \r\nσε usb και να φορτίζετε και να ατμίζετε συγχρόνως...Χωρητικότητα 1300mah\r\n ώστε να σας βγάζει όλη την ημέρα όσο και να ατμίζετε. Έχει κλείδωμα με \r\nπέντε πατήματα και ξεκλειδώνει με τον ίδιο τρόπο. Στα 8 δευτερόλεπτα \r\nσυνεχούς πατήματος σβήνει αυτόματα ώστε να προστατεύει και τον \r\nα..

21,00€

LEATHER LANYARD 1300 TABAC

Χειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται μπαταρίες Ego Battery 650mah.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με μπαταρία Ego \r\nBattery 650mah σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολικό, ειδικά για την οδήγηση...

9,90€

LEATHER LANYARD 650 TABAC

Κρεμαστή θήκη λαιμού για Ego Battery 650mah\r\nΧειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται μπαταρίες Ego Battery 650mah.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με μπαταρία Ego Battery 650mah σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολικό, ειδικά για την οδήγ..

9,90€

SMOK BAT/ATTY OMNITESTER

Νέα "έξυπνη" συσκευή Omnitester από την Smoktech.Μετρήστε την αντίσταση οποιουδήποτε ατμοποιητή με σπείρωμα eGo και 510, καθώς και την ισχύ των μπαταριών σας.\r\nΗ συσκευή διαθέτει δύο επιλογές μετρήσεων. Μετακινώντας τον διακόπτη προς τα αριστερά (θέση "Ω"), και βιδώνοντας απευθείας τον ατμοποιητή σας στην αριστερή θέση, εμφανίζεται στην οθόνη η μέτρηση της αντίστασης σε Ohms.Αντίστοιχα, στη δεξι..

20,00€