Υλικά DIY


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Coil Master Coil Jig V4

Coil Master Coil Jig V4Το Coil Jig V4 από την Coil Master, όπως και πριν, είναι ένα εργαλείο που διευκολύνει την κατασκευή αντιστάσεων για επισκευάσιμους ατμοποιητές. Αυτή τη φορά έρχεται με διπλού μεγέθους καπάκια, έτσθι ώστε να γλιστράει απλά κάθε σύρμα στο εσωτερικό τους, για την κατασκευή της επιθυμητής αντίστασης.Η συσκευασία περιλαμβάνει:1 x Βάση κατασκευής αντιστάσεων1 x..

12,90€

Coil Master Cotton - Οργανικό Βαμβάκι

Οργανικό βαμβάκι από την Coil Master εξαιρετικής ποιότητας για την δημιουργία αντιστάσεων σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.Η συσκευασία περιέχει 5 λωρίδες βαμβάκι...

4,50€

Cotton Bacon Bits v2

Cotton Bacon Bits V2Κατασκευασμένο απο οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται στις ΗΠΑ, υπόσχεται να απογειώσει τη γεύση του αγαπημένου σας υγρού αναπλήρωσης.Το Cotton Bacon συσκευάζεται σε αποστειρωμένο χώρο και η συσκευασία του είναι σφραγισμένη. Έτσι είστε σίγουροι για την καθαρότητά του. Το χαρακτηριστικό του Cotton bacon είναι ότι παραμένει καθαρό κατά την χρήση. Είναι το μοναδικό ..

2,50€

EMPTY BOTTLE CHILDPROOF UNICORN PEN STYLE 50ml

Πλαστικό μπουκαλάκι EMPTY BOTTLE CHILDPROOF UNICORN PEN STYLE 50ml με πλαστική μύτη στάγδην και καπάκι ασφαλείας...

2,00€

EMPTY PIN BOTTLE

Μπουκαλάκι με βελόνα\r\nΜπουκαλάκι με βελόνα 10ml / 30ml για εύκολη αναπλήρωση για να γεμίζετε εύκολα τους ατμοποιητές σας με υγρό αναπλήρωσης...

1,00€

EMPTY Unicorn Signature Chubby Gorilla 120ml

Κενή φιάλη ΡΕΤ 120 ml, με λεπτό και μακρύ στόμιο, έτσι ώστε να στάζει και να γεμίζει εύκολα το υγρό στις δεξαμενές.Τα μπουκάλια Chubby Gorilla PET Unicorn έχουν σχεδιαστεί ειδικά για υγρό αναπλήρωσης (ιδιοκατασκευή DIY), διαθέτουν ένα μαλακό φιαλίδιο PET με ευρύ στόμιο, καθιστώντας το πιο εύκολο να γεμίσει. Δεν επιτρέπει διαρροές και η ενσωματωμένη άκρη στάγδην αποτρέπει την υπερχείλιση...

3,00€

FIBER FREAKS No2

Fiber Freaks No2\r\nTο φυτίλι Fiber Freaks No2 είναι μια μορφή βαμβακιού\r\n σε διάφορες πυκνότητες ώστε να προσαρμοστεί σε διαφορετικά mods και \r\nδιαφορετικές προτιμήσεις ατμίσματος. Η πρώτη ύλη προέρχεται από πολτό \r\nξύλου με έναν οργανικό διαλύτη. Προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις για \r\nχρήση στον ατμοποιητή. Οι ίνες αποστειρώνονται σύμφωνα με μια καινοτόμο \r\nτεχνική πριν μπουν στην ..

5,00€

FIBER FREAKS V2 COTTON BLEND No1

Fiber Freaks V2 COTTON BLEND Pads No1\r\nΗ σειρά COTTON BLEND \r\nφέρνει κάποιες καινοτομίες όσων αφορά στη γεύση. Για να επιτευχθεί αυτό,\r\n έγινε συνδυασμός του καλύτερου οργανικού βαμβακιού στον κόσμο, ποικιλία\r\n από την Αμερική, Pima, με το ήδη υπάρχον βαμβάκι της σειράς Fiber \r\nFreaks. Έτσι, συνδέθηκε η ιδιαίτερη στρογγυλάδα αυτού του υλικού με την \r\nαγνότητα και τη δύναμη των ινώ..

3,00€

FIBER FREAKS V2 ORIGINAL No1

Fiber Freaks V2 ORIGINAL Pads N°01Η σειρά ORIGINAL κρατά σε γενικές γραμμές το ίδιο υλικό με μερικές βελτιώσεις. Οι ίνες είναι μακρύτερες και περισσότερο παράλληλες. Έτσι, αναδεικνύεται η αγνότητα και η δύναμη της παλαιάς έκδοσης αλλά με βελτιωμένες αποδόσεις.Οι ίνες των pads έχουν τώρα πια κατεύθυνση κοπής, που υποδεικνύεται στο πίσω μέρος από τα σακουλάκια. Έχει βελτιωθεί η μεταμόρφωση..

2,50€

FIBER FREAKS V2 ORIGINAL No2

Fiber Freaks V2 ORIGINAL Pads N°02Η σειρά ORIGINAL κρατά σε γενικές γραμμές το ίδιο υλικό με μερικές βελτιώσεις. Οι ίνες είναι μακρύτερες και περισσότερο παράλληλες. Έτσι, αναδεικνύεται η αγνότητα και η δύναμη της παλαιάς έκδοσης αλλά με βελτιωμένες αποδόσεις.Οι ίνες των pads έχουν τώρα πια κατεύθυνση κοπής, που υποδεικνύεται στο πίσω μέρος από τα σακουλάκια. Έχει βελτιωθεί η μεταμόρφωση..

2,50€

Framed Staple Clapton Coils GeekVape

Framed Staple Clapton Coils GeekVapeΑντιστάσεις από την εταιρία GeekVape σε Framed Staple Twisted & Fused Coils Οι Twisted είναι τυλιγμένες με 4 στροφές και έχουν ποδαράκια για άλλη μια(0.2Ω, Φ=3.0).Οι Fused είναι τυλιγμένες με 4 στροφές και επίσης έχουν ποδαράκια για άλλη μια(0.25Ω, Φ=3.0). Η κάθε συσκευασία περιέχει οκτώ (8) συνολικά αντιστάσεις κ..

6,50€

Fumytech Clapton Coils (x4)

Fumytech Clapton Coils (x4)'Ετοιμες αντιστάσεις για επισκευάσιμους ατμοποιητές ηλεκτρονικού τσιγάρου από την Fumytech!Διατίθονται σε Kanthal A1Triple Caterpillar 0.15Ω καιTriple Fused Clapton 0.2Ω.Η κάθε συσκευασία έχει 4 αντιστάσεις έτοιμες για χρήση...

7,00€

Geek Vape Fused Clapton 24GA*2 + 32GA KA1 Wire 3m

Geek Vape Fused Clapton KA1 Wire σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape Fused Clapton SS316 Wire 3m

Geek Vape Fused Clapton SS316 Wire σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape KA1 Catterpillar Track Wire 3m

Geek Vape KA1 Catterpillar Track Wire σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,00€

Geek Vape KA1 Flat Clapton Wire 3m

Geek Vape KA1 Flat Clapton Wire σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape KA1 Juggernaut Wire 3m

Geek Vape KA1 Juggernaut Wire (28Ga+38Ga)*2+Ribbon (38Ga*24Ga)  σε καρούλι των 3 μέτρων..

9,80€

Geek Vape N80 Fused Clapton 28ga*3 + 36Ga 3m

Geek Vape N80 Fused Clapton 28ga*3 + 36Ga σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape N80 Fused Clapton 30ga*3 + 38Ga 3m

Geek Vape N80 Fused Clapton 30ga*3 + 38Ga σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape SS316L Fused Clapton 3m

Geek Vape SS316L Fused Clapton σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape SS316L Fused Clapton Paralleled 3m

Geek Vape SS316L Fused Clapton Paralleled σε καρούλι των 3 μέτρων..

8,80€

Geek Vape SS316L Stagger Fused Clapton Wire 3m

Geek Vape SS316L Stagger Fused Clapton Wire 3m..

11,80€

Geekvape Simple Tool Kit

Geekvape Simple Tool KitΗ θήκη Geekvape Simple Tool Kit διαθέτει τα απαραίτητα και πιο βασικά εργαλεία diy για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο!Όλα τα εργαλεία είναι ασφαλισμένα με ελαστικές ταινίες που βοηθούν να μένουν πάντα στη θέση τους.Η συσκευασία περιέχει:1 x Λαβίδα από ανοξείδωτο ατσάλι1 x Σταυροκατσάβιδο 2.0mm1 x Σταυροκατσάβιδο 2.4mm1 x Κατσαβίδι 2.0mm1 x Κατσαβίδι 3.0mm1 x..

14,90€

King of Cottons Black Edition

Ιαπωνικό οργανικό βαμβάκι χωρίς χημικά ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε ατμοποιητές ηλεκτρονικού τσιγάρου !..

6,80€

Multifunction Vaper Tweezer

Multifunction Vaper TwizerΒοηθητικό εργαλείο / λαβίδα για τους επισκευάσιμους ατμοποιητές σας αλλά και για όσους από σας έχουν πρόβλημα με το να ξεσφίξουν μέρη τους.Φτιαγμένο από κεραμικό και τεφλόν...

4,50€

Native Wicks Cotton Platinum Blend

Native Wicks Cotton Platinum Blend ένα από τα καλύτερα βαμβάκια στον κόσμο !Ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απορροφητικότητα και απόδοση γεύσεις σε χαμηλά στησίματα ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που ατμίζετε !Κατασκευασμένο στην Αμερική περιέχει 0% βλαβερές ουσίες και 100% αγάπη όπως λέει ο κατασκευαστής !Έρχεται σε αεροστεγώς κλειστή συσκευασία οι οποία ξανακλείνει μετά το άνοιγμα...

8,00€

Nitecore NFF01 Magnetic Eliquid Mixer

Ο μαγνητικός αναδευτήρας Nitecore με έλεγχο θερμοκρασίας είναι μια οικιακή συσκευή εργαστηρίουπου χρησιμοποιεί ένα περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο για να προκαλέσει γρήγορη περιστροφή με σκοπό την ανάδευση.Το NFF01 έχει λειτουργία προστασίας θερμοκρασίας. Όταν όλη η θερμοκρασία του πίνακα ελέγχου είναι πάνω από 70οC, το NFF01 θα σταματήσει τη θέρμανση έω..

99,00€

UD All In One Coil Jig

UD All In One Coil JigΤο All In One Coil Jig της UD, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που διευκολύνει την κατασκευή αντιστάσεων για επισκευάσιμους ατμοποιητές.Χαρακτηριστικά:Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 3044 διαφορετικά μεγέθη εργαλείωνΕργαλείο αντιστάσεων για διαφορετικές διαμέτρους κεφαλώνΠλήρες σετ από κατσαβίδιαΔιάμετρος κεφαλών των βιδών (2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.5)Η συσ..

19,00€

UD Master Kit Mini

UD Master Kit MiniΤο UD Master Kit Mini περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μόνοι σας αντιστάσεις. Όλα τα απαραίτητα εργαλεία έρχονται σε μια επενδυμένη σκληρή θήκη μεγέθους 125cm x 75cm x 2.5cm. Η συσκευασία περιέχει:1 x κατσαβίδι1 x εργαλείο χειρισμού βαμβακιού1 x λαβίδα1 x πένσα για Coils1 x ψαλίδι1 x Coil Jig..

19,90€