Επιστροφές

Επιστροφές

\r\n
\r\n

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής, τα Υγρά Αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

\r\n
\r\n

α) Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων.

\r\n

Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να \r\nαλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της \r\nπαραγγελίας σας. Για να μας επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβετε, αλλά \r\nαποφασίσατε να μην ολοκληρώσετε την αγορά τους πρέπει να ισχύουν τα \r\nκάτωθι :

\r\n
  • - Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς
  • - H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.
\r\n

 

\r\n

Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :

\r\n
  • - Να μας τηλεφωνήσετε στο 211 1839206 και να μας ενημερώσετε. Θα σας\r\n δώσουμε οδηγίες για το πως θα επιστρέψετε τα προϊόντα μέσω του \r\nμεταφορέα που τα παραλάβατε.
  • - Να συσκευάσετε καλά το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας \r\nτο αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν \r\nτον πελάτη.
  • - Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας\r\n δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσουμε τα \r\nχρήματά σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (3.5 € για Αθήνα και 4.5€ για επαρχία)\r\n και το κόστος των εξαρτημάτων που μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση.
\r\n

 

\r\n
\r\n

β) Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

\r\n

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει :

\r\n
  • - Να μας τηλεφωνήσετε στο 211 1839206
  • - Εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα\r\n πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής που απαιτούνται για την \r\nαντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων