Θήκες Μεταφοράς


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

BATTERY CASE FOR 26650

Single battery carry case 26650Μονή θήκη για μπαταρία 26650...

1,00€

Battery Wrap Super Heroes

Battery Wrap Super Heroes για να ντύσετε ξανά τις φθαρμένες μπαταρίες σας !..

0,30€

CASE EGO LARGE

EGO Case LargeΘήκη EGOCase Large αποθήκευσης και μεταφοράς του σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου σας.Διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.Μέγεθος: Large (9,5 Χ 18,5 εκατ.)..

7,00€

CASE EGO NORMAL

EGO Case MediumΘήκη EGO Case Medium αποθήκευσης και μεταφοράς του σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου σας.Διαθέσιμη σε 5 χρώματα:  κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο και μαύρο.Μέγεθος: Medium (7 Χ 17 εκατ.)..

7,50€

CASE EGO SMALL

EGO Case SmallΘήκη EGO Case Small αποθήκευσης και μεταφοράς του σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου σας.Διαθέσιμη σε 5 χρώματα:  κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο και μαύρο.Μέγεθος: Small (6,5 Χ 14,5 εκατ.)  ..

6,90€

Coil Master Battery Wrap

Coil Master Battery Wrap για να ντύσετε ξανά τις φθαρμένες μπαταρίες σας !..

3,00€

Coil Master Kbag Mini

 Η θήκη Coil Master Kbag Mini είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και πρακτική θήκη ταξιδίου για όλο τον ατμιστικό σας εξοπλισμό.Η Coil Master Kbag Mini έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από ρυθμιζόμενα ελαστικά λουριά στη μία της πλευρά, για να κρατάει σταθερά όλα τα ατμιστικά εξαρτήματα, σχεδόν εξαλείφοντας τον κίνδυνο μετατόπισής τους, ενώ είστε εν κινήσει.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις: 23cm x 1..

15,00€

CUBOID Silicon

CUBOID Silicon CaseΘήκη από σιλικόνη για τo JOYETECH CUBOID 150W. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το mod σας!..

4,50€

EVIC VTC MINI SILICON CASE

EVIC VTC MINI SILICON CASE\r\nΗ νέα θήκη για το evic-VTC mini, αγκαλιάζει τη συσκευή σας με προσοχή\r\n για την αποφυγή γδαρσιμάτων. Είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής \r\nποιότητας κι έχει τέλεια αίσθηση στο χέρι σας.Όμορφη και εύκολη στη χρήση, σας κάνει ακόμα πιο μοντέρνους...

4,00€

Geek Vape Aegis 100W TC Θήκη Σιλικόνης

Geek Vape Aegis 100W TC Θήκη Σιλικόνης για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τις αντοχές του Mod σας !..

4,00€

IPV 4 SKIN

iPV4 silicone case\r\nΘήκη από σιλικόνη για το iPV4 100 Watt Box Mod V2. Είναι\r\n ελαστική και απαλή, έτσι σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας\r\n από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, \r\nκαθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην \r\nχρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iPV σας! \r\nΣε 2 χρώματα για να διαλέξε..

3,00€

IPV D2 LEATHER LANYARD

Δερμάτινη Θήκη IPV D2Μαύρη δερμάτινη θήκη λαιμού για το IPV D2. Έχει κορδόνι για να την κρεμάτε στο λαιμό και διάφανο πλαϊνό παραθυράκι για εύκολο έλεγχο της συσκευής σας...

14,00€

IPV MINI SKIN

IPV mini silicone case\r\nΘήκη από σιλικόνη για το IPV mini V2 70W και το IPV mini 30W.\r\n Είναι ελαστική και απαλή, έτσι σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη \r\nσυσκευή σας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και \r\nβολική, καθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να \r\nμην χρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iPV σας! \r\nΣε 5 χρώματα για ..

3,00€

ISTICK 20/30 LEATHER LANYARD

Κρεμαστή θήκη λαιμού για istick 20W & 30W\r\nΧειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για τα istick 20W & istick 30W.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το istick σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολική, ειδικά για την οδήγηση...

14,00€

ISTICK 20/30 SILICONE CASE

iStick 20W/30W silicone case\r\nΘήκη από σιλικόνη για τα iStick 20W και iStick 30W.\r\n Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις \r\nφθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι \r\nθέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να \r\nτην αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\nΣε 4 χρώματα για να διαλέξετε: μαύρο, ..

4,00€

ISTICK 30 STICKER

iStick 30W sticker\r\nΟι αυτοκόλλητες ετικέτες iStick 30W sticker έρχονται σε 3 διαφορετικά σχέδια που κάνουν το iStick 30W πιο διαφορετικό και εξατομικευμένο. Το iStick 30W sticker είναι ένας καλός τρόπος να προστατευθεί το iStick 30W από το γδάρσιμο ή ακόμα και να δώσετε μια νέα, πιο καινούρια εμφάνιση σε ένα παλιό iStick.\r\n \r\n* Προσοχή στις απομιμήσεις! Κυ..

1,50€

ISTICK 40 LEATHER LANYARD

Κρεμαστή θήκη λαιμού για το istick 40W\r\nΧειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για το istick 40W.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το istick σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολική, ειδικά για την οδήγηση.\r\nΔιαστάσεις: 19cm x 6.5cm x 5cm..

12,00€

ISTICK 40 SILICONE CASE

iStick TC40W silicone case\r\nΘήκη\r\n από σιλικόνη για το iStick TC40W. Είναι ελαστική και απαλή, έτσι \r\nσχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της \r\nκαθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των \r\nκουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την \r\nαφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\nΣε 4 χρώματα για να διαλ..

4,00€

ISTICK 50 SILICONE CASE

iStick 50W silicone case\r\nΘήκη\r\n από σιλικόνη για το iStick 50W. Είναι ελαστική και απαλή, έτσι \r\nσχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της \r\nκαθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των \r\nκουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την \r\nαφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\n..

4,00€

ISTICK 50 STICKER

iStick 50W sticker\r\nΟι αυτοκόλλητες ετικέτες iStick 50W sticker έρχονται σε 3 διαφορετικά σχέδια που κάνουν το iStick 50W πιο διαφορετικό και εξατομικευμένο. Το iStick 50W sticker είναι ένας καλός τρόπος να προστατευθεί το iStick 50W από το γδάρσιμο ή ακόμα και να δώσετε μια νέα, πιο καινούρια εμφάνιση σε ένα παλιό iStick.\r\n \r\n* Προσοχή στις απομιμήσεις! Κυ..

1,50€

LEATHER CASE FOR MOD LARGE

Μεγάλη Κρεμαστή θήκη λαιμού για Mods..

14,00€

LEATHER LANYARD 1300 TABAC

Χειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται μπαταρίες Ego Battery 650mah.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με μπαταρία Ego \r\nBattery 650mah σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολικό, ειδικά για την οδήγηση...

9,90€

LEATHER LANYARD 650 TABAC

Κρεμαστή θήκη λαιμού για Ego Battery 650mah\r\nΧειροποίητη κρεμαστή θήκη λαιμού, ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται μπαταρίες Ego Battery 650mah.\r\nΚαλαίσθητη θήκη, με άριστη ποιότητα κατασκευής, από δέρμα αγελάδας.\r\nΜεταφέρετε πάντα μαζί σας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με μπαταρία Ego Battery 650mah σε αυτή τη θήκη και προστατέψτε το από φθορές.\r\nΠολύ βολικό, ειδικά για την οδήγ..

9,90€

LEATHER ZIPPER CASE FOR BOX MOD SMALL

Leather case Small για Box ModΝέες δερμάτινες θήκες μεταφοράς MODS.Διατίθενται σε διάφορα χρώματα για mods ή για να έχετε μαζί και μπαταρία και υγρό.Διαστάσεις: 18cm x 5.5cm x 4.5cm..

14,00€

Pico iStick Silicone case

Pico iStick Silicone caseΘήκη από σιλικόνη για τo Pico iStick. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας!..

3,00€

SX MINI M SILICONE CASE

SX MINI M SILICON CASEΘήκη από σιλικόνη για τo SXMini M Class. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το SXMini σας!..

11,00€

Vapesoon Multi-function Arm Bag

Η Vapesoon Multi-function Arm Bag είναι μια χρήσιμη τσάντα που σας επιτρέπει να κουβαλήσετε το κινητό σας, την πιστωτική σας κάρτα, τον εξοπλισμό για το άτμισμα σας κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε ακόμα να την χρησιμοποιήσετε για να απολαμβάνετε την μουσική σας ταυτόχρονα!!Χαρακτηριστικά:Μέγεθος (mm): 90 x 30 x 180..

10,00€